GGD screent op mogelijke afwijkingen met kleutervragenlijst

maandag 9 mei 2016 — 19.48

Vandaag las ik een stuk in de Volkskrant over de 'verplichte' vragenlijst van de GGD, die zorgwekkend zou zijn. Verplichte vragenlijst GGD is zorgwekkend. De lijst is overigens niet verplicht (ik heb hem niet ingevuld), maar ik ben het met de auteur eens dat dat hij wel erg dwingend wordt gebracht.

Oók vandaag leerde ik mijn kleuter dat je de dingen in een opgeruimde kamer beter en sneller terugvindt. Vooral als het mini-LEGO-onderdeeltjes zijn. We zochten een rood exoskeleton, mikten wat dingen in oude bestekbakken (ideaal die dingen als je LEGO uit te zoeken hebt!), et voila! Hij snapt het! Nu ik nog. Ik vroeg me wel af wat ze bij de GGD zouden zeggen als ze wisten dat wij thuis sorteren op Body Parts...

Body Parts


geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.