Moblog

(thumbnail)

Espresso

----- — zondag 31 augustus 2003 – 13.41 — geen reacties


Kachel

Frans had het koud.

Dus heb ik de kachel aangestoken

In augustus!

geen tagline — zondag 31 augustus 2003 – 08.36 — zes reacties


Go digital

Kijk en vergelijk! Geen wonder dat je je soms plomp voelt als je de bikinireclameposters van de Hennes ziet.

Maar ik kan natuurlijk ook foto's van mezelf sjoppen. Wat een mogelijkheden! Wat word ik mooi! En het is helemaal niet moeilijk, ook.


Photoshop is koel!

geen tagline — vrijdag 29 augustus 2003 – 16.19 — elf reacties


Moblog

(thumbnail)

Ferdinand Bolstraat

geen tagline — vrijdag 29 augustus 2003 – 15.40 — twee reacties


Barbapapa

Of: de logica van een vierjarige.Ik paste op. Eentje van 4 en eentje van 2. Dol op Barbapapa.

Ik las voor. Barbapapa. Ik wist niet dat barba*'s als schildpadeieren begraven werden, water kregen en vervolgens uitkwamen. In het eerste boek werd Barbapapa geboren. In het tweede boek een Barbamama erbij. Aan het eind begraven ze zeven eieren, en dat worden Barbalala, Barbabella, Barbabientje, Barbabello, Barbaborre, Barbabenno en Barbabob (zeg ik het nu goed?).

Aan het begin van het derde boek barsten ze uit hun huis. Letterlijk. Het is te klein voor al die kinderen.Moeten ze ook maar niet zoveel kinderen.

geen tagline — vrijdag 29 augustus 2003 – 01.36 — 24 reacties


Moblog

(thumbnail)

Raad maar!

geen tagline — donderdag 28 augustus 2003 – 11.42 — zeven reacties


Billy

Hebben ze hun folderbeleid veranderd, of is de Pijp definitief veryupt?

Nooit werd hij hier aan huis bezorgd: het demografisch-economisch profiel van de wijk paste niet in hun marketingplaatje. Maar vanmiddag lag hij op de deurmat.De nieuwe IKEA-gids.

geen tagline — donderdag 28 augustus 2003 – 00.25 — elf reacties


Moblog

(thumbnail)

Leuk haar!

geen tagline — woensdag 27 augustus 2003 – 18.16 — vier reacties


Oei!

De portacabin zag ik wel. Maar waar ik niet op bedacht was, was de afwezigheid van de straat onder mijn voorwiel. Eerst zoefde ik nog een eindje door, maar na 5 meter was de vaart eruit.Plof.Het deed geen pijn, maar voor ik het zand tussen mijn tanden, uit mijn onderbroek, uit mijn haar heb...

geen tagline — dinsdag 26 augustus 2003 – 22.28 — negen reacties


Moblog

(thumbnail)

Druk bij de Mycom!

----- — dinsdag 26 augustus 2003 – 12.43 — geen reacties


Didgeridoo?

Ik was net op een feestje. Mijn beste vriendin werd dertig.

Nu heb ik best wat van de wereld gezien*, en ik woon ook nog eens in de wereldstad Amsterdam, maar dat je ook didgeridoo spelen kan op een stofzuigerpijp, dat wist ik nog niet.* heus...

geen tagline — dinsdag 26 augustus 2003 – 00.51 — negen reacties


Ceci n'est pas un piece

Maar dit is wel mijn weblog.Lekker puh ;-p

geen tagline — maandag 25 augustus 2003 – 12.08 — zes reacties


Goedemorgen!

Zou ik vandaag mijn stukje eerder erop hebben dan Elmer?

geen tagline — maandag 25 augustus 2003 – 06.52 — tien reacties


Moblog

(thumbnail)

Opruimen!

geen tagline — zondag 24 augustus 2003 – 15.35 — vier reacties


Moblog

(thumbnail)

Omer

geen tagline — zondag 24 augustus 2003 – 01.45 — eén reactie


Ik betwijfel het...

dikke pens


Dit verkoopt vast niet goed in Nederland...

geen tagline — zaterdag 23 augustus 2003 – 15.09 — vier reacties


India

Pff vroeg hoor. Niet dat Dr. Aap nu al terugkomt uit India.

Nee. Ik haal een andere reiziger op van het vliegveld.

En ik vind het nog zo vroeg.

Vandaar.

----- — zaterdag 23 augustus 2003 – 09.01 — geen reacties


Moblog

(thumbnail)

Quillan, 20 juli 2003

geen tagline — vrijdag 22 augustus 2003 – 15.33 — vier reacties


Rozenman

In de restaurants stikt het ervan: rozenmannen. Ze zijn irritant, als je op een terras of in een restaurant zit. Maar niet zo irritant als de zigeunerorkestjes, die je graag geld geeft om alsjeblieft verder te lopen, zo vals spelen ze.

De uitrusting van de rozenman is een plastic zak met in plastic verpakte rozen. Meestal draagt hij ook een polaroidcamera bij zich. Ik ken mensen die muren vol hebben van die polaroidfoto's. Elke maand moeten er nieuwe schoenen gekocht, zo veel lopen ze. De meeste zijn Pakistaans, zonder verblijfsvergunning.Eén van de rozenmannen heeft een speciale liefde voor ons opgevat. De man is oud, mager en bijna kaal. Hij spreekt 5 woorden engels, met zo'n sappig Urdu-accent. Na 10 uur 's avonds mag hij veel restaurants niet meer in: overal biedt men de rozenmannen wel wat te drinken aan, en deze rozenman accepteert dat gretig. Ietsje te. Als hij ons zie begint hij te stralen. Hij geeft me altijd twee rozen. "Nee, nee", roepen wij als hij ze pakt. "Yis, yis" roept hij dan. Zijn rozen zijn per twee verpakt, eentje rood eentje wit. "This one. You. This one. You.", roept hij terwijl hij van de witte roos naar Frans en de rode roos naar mij wijst. "Picture?" klinkt het terwijl Frans hem toch maar wat geld toestopt. "No thank you" roepen wij dan weer. Maar soms ontkomen we er niet aan. "You take picture.", roept hij dan tegen Frans. "Me and her in picture". Frans maakt dan een foto, en die geven we aan hem. Hij weigert altijd eerst, voor de vorm, maar neemt dan blij als een kind de foto mee.

"I always happy to see you!"Thuisgekomen eindigen de rozen als ze geluk hebben in een glaasje water, dat steevast door Monster omgegooid wordt als hij de bloemblaadjes opeet. De rozen komen nooit verder dan het aanrecht.Hij moest eens weten, de rozenmeneer...

geen tagline — vrijdag 22 augustus 2003 – 12.39 — twee reacties


Moblog

(thumbnail)

----- — vrijdag 22 augustus 2003 – 07.04 — geen reacties


Verrassing!

Hij had echt niet in de gaten dat ik een boel vrienden had uitgenodigd in het restaurant. Dus de surprise was ook echt een verrassing. En het was leuk! En gezellig!

geen tagline — donderdag 21 augustus 2003 – 15.34 — vijf reacties


40

Frans is jarig!


Hoera!

geen tagline — woensdag 20 augustus 2003 – 03.04 — vijftien reacties


Zelfvullend blog?

Dat is leuk: met de nieuwe pivot kun je mobloggen. Of eigenlijk mailbloggen. Nu heb ik een zelfvullend blog gemaakt: al mijn spam stuur ik door naar een speciaal spamblog. Dat komt vast snel vol, kijk en vergelijk!
Update: Een Nieuw Zeelandse spammer hield er mee op nadat hij met naam en toenaam was genoemd in de krant. Wereldwijd scheelt dat 100.000.000 berichten per dag. 100 miljoen ja. Zou mijn spamblog zich daarom zo langzaam vullen?

geen tagline — maandag 18 augustus 2003 – 19.15 — elf reacties


Dilemma

Dit of dit?
Update: Nou, u helpt mij mooi hoor. Nu weet ik het nog niet!

geen tagline — maandag 18 augustus 2003 – 00.31 — acht reacties


Nerdhumor...

OK, je moet er van houden, maar ik kan er wel om lachen...
1. In den beginne schiep God de Bit en de Byte. En hieruit schiep hij het Woord.


2. En er waren twee Bytes in het Woord en daarbuiten bestond niets. En God scheidde de Een van de Nul; en hij zag dat het goed was.


3. En God zeide: Er zij Data; en er was Data. En God zeide: Laat de Data opgeslagen worden op geschikte media. En hij schiep diskettes en harde schijven en cd-roms.


4. En God zeide: Dat er computers zijn, opdat er een plaats zij waar de diskettes en harde schijven en cd-roms in gelezen kunnen worden. Daarom schiep God de computers en noemde hen hardware.


5. En er was nog geen Software. Maar God schiep programma's, kleine en grote..... En zeide: Gaat heen en vermenigvuldigt u en vul al het


geheugen.


6. En God zeide: Laat ons een Programmeur maken; En de Programmeur zal nieuwe programma's maken en heersen over de computers en de programma's en de Data.


7. En God schiep de Programmeur, en hij plaatste hem in het Commandocentrum; En God liet hem de Directoryboom zien en zeide: Gij kunt alle volumes en subvolumes vrij gebruiken maar Windows zult gij NIET gebruiken.


8. Ook had God gesproken: Het is niet goed, dat de Programmeur alleen zij. Hij nam een van de ribben van de Programmeur en hij schiep een schepsel dat tegen de Programmeur zou opkijken; en dat de Programmeur zou bewonderen; en dat zou houden van de dingen die de Programmeur doet; En God noemde het schepsel: de Gebruiker.


9. En de Programmeur en de Gebruiker maakten beiden gebruik van het naakte DOS en het was goed.


10. Bill nu was listiger dan al de andere schepselen van God. En Bill zeide tot de Gebruiker: Is het ook, dat God gezegd heeft: Gijlieden zult geen programma's gebruiken?


11. En de Gebruiker antwoordde: Elk programma en alle Data zullen wij gebruiken, maar van Windows heeft God gezegd dit niet te gebruiken, nog te starten of te installeren, opdat gij niet sterft.


12. En Bill zeide tot de Gebruiker: Hoe kunt gij spreken over iets dat gij zelfs niet geprobeerd hebt? Ten tijde dat gij Windows gebruikt zult


gij gelijk worden aan God. Gij zult in staat zijn om alles te kunnen maken wat gij wilt door een simpele klik van de muis.


13. En de Gebruiker zag dat de vruchten van Windows mooier waren en gemakkelijker te gebruiken. En de Gebruiker zag dat alle kennis zinloos was, omdat Windows het kon vervangen.


14. En hij installeerde Windows op zijn computer; en hij zeide tot de Programmeur dat het zeer goed werkte.


15. En de Programmeur begon onmiddellijk te zoeken naar nieuwe drivers. En God vroeg hem: Wat zoekt gij? En de Programmeur zeide: Ik ben op zoek naar nieuwe drivers omdat ik ze niet kan vinden in DOS. En God zeide: Wie heeft u te kennen gegeven, dat gij drivers nodig hebt? Hebt gij Windows geïnstalleerd? En de Programmeur zeide: Bill heeft ons bedrogen en wij hebben Windows geïnstalleerd.


16. En God zeide tot Bill: Dewijl gij dit gedaan hebt, zult gij gehaat zijn onder alle schepselen. En de Gebruiker zal altijd ongelukkig met u


zijn. En gij zult altijd Windows verkopen.


17. En God zeide tot de Gebruiker: Dewijl gij dit gedaan hebt, zal Windows u teleurstellen en al uw systeembronnen bezetten; en gij zult


waardeloze programma's gebruiken; en gij zult altijd afhankelijk zijn van de hulp van de Programmeur.


18. En God zeide tot de Programmeur: Dewijl gij luisterde naar de Gebruiker zult gij nooit gelukkig worden. Al uw programma's zullen


errors hebben en gij zult ze moeten repareren en repareren tot aan het einde der tijden.


19. En God joeg hen uit het Commandocentrum en deed de deur op slot en beveiligde het met een wachtwoord.


20. ALGEMENE BESCHERMINGSFOUT.

geen tagline — zondag 17 augustus 2003 – 19.44 — acht reacties


Oh no!

Lemmings, dat was vroeger een floppy die een half uur moest laden op de Amiga van mijn broertje. Later verscheen het ook voor de PC, je kreeg 3d Lemmings en meer van dat soort uitbreidingen.
Vorig jaar ontdekte ik Lemmings voor de Palm, en ik was helemaal te blij. Vooral het kleine monochrome schermpje van de Palm draagt bij aan het echte Lemmingsgevoel (Al wil ik nu stiekem wel zo'n kleurenpalm...).
U begrijpt. Ik hou erg van Lemmings. Ik vind het een superspel. En omdat het een superspel is, maakt het niet uit dat de originele versie blokkerig en pixelig is. De puzzels zijn leuk, en daar gaat het om. Gelukkig ben ik niet de enige. Lemmings is en blijft al jaren populair. Om de zoveel tijd duiken er nieuwe versies op, zoals voor de Palm, of klonen, zoals voor Linux, waar de lemmings vervangen zijn door pixelpinguins.
En nu heeft iemand Lemmings in javascript gemaakt. Te spelen met elke moderne browser, gewoon op het web. Hoera! hoera! Klik hier en speel.
via low

geen tagline — zondag 17 augustus 2003 – 14.08 — vier reacties


Troep verplaatsen

Ik ruim niet op, ik verplaats troep. Dat komt omdat het huis te klein is, of mijn hoeveelheid spullen te groot. Maar vandaag ga ik er wat aan doen. Ik ga mijn troep verplaatsen. Althans een deel ervan. Waarheen? Naar boven. Naar de zolderkamers. Van de ene maak ik een slaapkamer, van de andere een computerhok. Door de troep te spreiden maak ik ruimte. En met ruimte komt er misschien wat van opruimen. Vanavond ben ik waarschijnlijk geheel wanhopig, maar nu heb ik er wel zin in. Om troep te verplaatsen.

geen tagline — zaterdag 16 augustus 2003 – 12.42 — zeven reacties


Oef

U wilt een stukje? Vandaag nog?
Wordt lastig. Gisteren aten we eerst curry, en naderhand dronken we koffie in het griekse restaurant van Omer. Omer had een afspraak in Odeon en riep: ga mee! Fout, fout, helemaal fout. Tot diep in de nacht stond ik heel maf te springen (dansen noemen ze dat), en omdat ik het daar erg warm van kreeg, dronk ik een niet onaanzienlijke hoeveelheid bier, waar ik niet van afkoelde, zoals de bedoeling was, maar waar ik nog meer en maffer van ging springen.
Nu heb ik spierpijn en een bonkend hoofd. 't Wordt niks met dat stukje vandaag.

geen tagline — vrijdag 15 augustus 2003 – 16.14 — vijf reacties tags:


Warm - koud

Nu de temperatuur daalt, is een lakentje niet warm genoeg meer om onder te slapen. Gisteren ging het dekbed terug in de hoes. Dat was warm! Te warm. Keer op keer werd ik zwetend wakker. Of ijskoud, omdat ik al zwetend en slapend het dekbed afgegooid had. Uiteindelijk pakte ik de fleece kampeerdeken. Dat was beter. Maar echt uitgeslapen voel ik me niet vandaag.

geen tagline — donderdag 14 augustus 2003 – 14.43 — vijf reacties


Wereldburger...

Zojuist ging de telefoon. Het was mijn vriendin Tara.
Tara komt uit Tennessee, ze is al jaren met Iain uit Nieuw-Zeeland. Ik leerde ze kennen op Koh Pa Ngang in Thailand, en tegenwoordig wonen ze in Italie. Ze zijn nu op bezoek bij vrienden in Amstelveen, ter gelegenheid van het huwelijk van een duitse vriendin.
We gaan barbequeuen. Ik ben benieuwd...

geen tagline — woensdag 13 augustus 2003 – 18.37 — tien reacties


Waar was lijn?

U zult wel denken... waar was lijn vandaag? Net een mooi nieuw log, en dan meteen een dag overslaan?
Ik las een boek. Toen ik wakker werd begon ik, eigenlijk omdat ik zo lekker lag en geen zin had om op te staan. Het boek lag klaar naast mijn bed nadat Frans het vertaald had. Hij vond het wel aardig, maar het eind wat zoetig.
Ik ben het met Frans eens. Het boek begint wat traag, krijgt daarna flink wat vaart, en geeft leuke inzichten in de ciltuur van indiase immigranten in Londen. Jammer genoeg zakt het op het eind in, omdat in weinig pagina's alle verhaallijnen worden afgerond.
Desondanks leuk genoeg om me een dag van de computer vandaan te houden :-)

geen tagline — woensdag 13 augustus 2003 – 00.27 — vier reacties


Ik had bij de padvinders moeten gaan

Wij kochten reparatiedoek voor de tent. De tent is al oud, en er zat een winkelhaakje in het doek. De man van de winkel trok wat aan het doek om de sterkte te testen.


Opstrijken, zei hij. En het reparatiedoek meenemen op vakantie. In geval van nood kun je het spul opstrijken met een pannetje kokend water.
Zo'n advies, dat brengt ongeluk. Al na een paar dagen had een spelend jongetje meer oog voor een bal dan de tent en viel er pardoes doorheen. Gevolg: een winkelhaak van een centimeter of 30. Noodreparatie!
We trokken alle haringen eruit en legden de winkelhaak plat neer. Terwijl ik het reparatiedoek op maat knipte zette Frans een pannetje water op. Met het hete pannetje streek ik tent en reparatiespul.
En er gebeurde niets. Natuurlijk niet. Een pannetje kokend water is 100 graden. Een strijkijzer op de heetste stand heel wat meer. Die pan moest heter, veel heter dan kokend water.
We maken een vuurtje! Riep ik. In de pan! Dat wordt wel warm genoeg. Frans keek me aan. Keek naar zijn tent die al 22 jaar trouw dienst deed. Keek me nog een keer aan. En zei uiteindelijk OK. Twijgjes, takjes, en een hoop droog gras verdwenen in de pan. Alles was gortdroog, maar in zo'n pan, waar niet veel lucht bij kan, brandde het allemaal niet zo makkelijk als in de barbecue. Met lampenolie kregen we het vuur aan. Na een paar minuten gloeiden de takken in de pan en deed ik het deksel erop.
Ik streek. Eerst het tentdoek warm strijken, op het warme doek het reparatiespul, en toen het geheel. Na 30 seconden zat het muurvast. De pan werd geblust met water uit de noodemmer en ik voelde me MacGyver.
Natuurlijk kwam ik er later achter dat elke rechtgeaarde fransman op vakantie gaat met een strijkijzer, maar de tent was toch maar mooi gerepareerd.

geen tagline — maandag 11 augustus 2003 – 07.02 — dertien reacties


Af?

Zo. Nu heb ik een beetje het idee dat het af is. Mijn log. Het ziet er best mooi uit, al zeg ik het zelf.
Jammer alleen dat zo'n mooi log zich niet zelf vult met postjes. Dat zou nog eens wat zijn!

geen tagline — zondag 10 augustus 2003 – 03.42 — twaalf reacties


Sentiment

Af en toe duiken ze op, zo her en der. Discussies over oude kinderseries. Heerlijk jeugdsentiment, vind ik zelf, en kennelijk ben ik niet de enige, want gisteren kwam ik pardoes terecht op kindertv.org. Smullen!

geen tagline — zaterdag 09 augustus 2003 – 12.29 — acht reacties


Pruts!

Gebruik sleight.js! Riepen behulpzame bezoekers naar aanleiding van de constatering dat Microsoft geen .png ondersteunt. Maar da's javascript, dacht ik. Dat wil ik niet. Ik los het liever op de server op.
En da's gebeurd. Met een phpscriptje wordt vastgesteld of u internot explorer gebruikt, en zoja, dan volgt er wat hocus-pocus, et voila!
Goed he?

De functie... Deze kun je bovenin je index.php opnemen, of in een apart bestand stoppen en dan includen.


function put_png($path2img, $width, $height, $title, $class){

global $HTTP_USER_AGENT;


$suffix = "px";

if (ereg("MSIE", $HTTP_USER_AGENT) && ereg("Windows", $HTTP_USER_AGENT) && !ereg("Opera", $HTTP_USER_AGENT)) {


echo"

width:$width$suffix;


filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.AlphaImageLoader


(src='$path2img',sizingMethod='scale');\">";


}


else {


echo"";


}


}

?> -->

En dan aanroepen met:Tussen haakjes achtereenvolgens de lokatie van het plaatjes, breedte, hoogte, ALT tekst en css class vermelden.

geen tagline — vrijdag 08 augustus 2003 – 20.13 — zes reacties


Prutster

Dat van die gecrashte harde schijf. Dat was nog een heel gedoe. Ik kocht een nieuwe, maar die was duidelijk te nieuw voor mijn oude servertje. Shit. Dus moest er ook maar een nieuw moederbord in, met bijbehorende processor en nieuw geheugen. De twijfel over de aanschaf van al dat nieuwe spul had even geduurd, en het was zaterdagmiddag. Tegen vijven had ik het hele zaakje bijelkaar. Thuis ging de kast open, het oude moederbord eruit, nieuwe erin, processor erop, geheugen, insteekkaartjes overzetten. Shit, de AGP-kaart past niet. Ook te oud. Oud PCI-kaartje uit de kast getrokken, werkt niet. Het is zaterdagmiddag 20 over vijf, ik zit met allemaal duur nieuw spul, en grrrmbldegetverdebweuhhh, het DOET HET NIET! En erger, pas maandag kan ik weer naar de winkel om nog meer geld uit te geven om de boel aan de praat te krijgen.
Ik hou niet van dat gepruts met hardware, en als ik niet alle spullen heb al helemaal niet. Grrrmbl.
Gelukkig zijn er nog lieve apen die zo'n kaartje in de kast hebben liggen en dat voor lijn meenemen. Deze prutster ook weer blij. Dankjewel aap!

geen tagline — vrijdag 08 augustus 2003 – 14.54 — twee reacties


Prutsers

Ze hebben weer wat leuks daar, bij Microsoft. Alhoewel het .png bestandsformaat al jaren oud is, ondersteunen ze het niet. Of ja, ze ondersteunen het wel, maar dan weer niet volledig, zoals het de mannen uit Redmond eigen is.
Wat is er aan de hand? Over de fotobalk boven is een plaatje geplaatst. Een .png, inderdaad. Die .png is transparant. Of dat zou hij moeten zijn. Hij is het ook, in mijn browser. En ook op de Mac van Frans. Maar niet in de IE van mijn broertje! Die heeft er een wit vlakje omheen staan. En dat is lelijk.
Het is de bedoeling dat het er zo uitziet:


transparantZiet het er bij u niet zo uit? Doe me dan een lol, en laat Windows- en browserversie even achter in het reactieformuliertje.

geen tagline — donderdag 07 augustus 2003 – 14.18 — 23 reacties


En fijne avond nog he?

Ik heb msn. En icq. En jabber. Ik zit op irc. Om te overleggen met anderen. Makkelijk: je knipt en plakt gewoon de stukjes van het bestand waar je mee bezig bent. Is een stuk handiger dan over de telefoon, en een stuk sneller dan mail.
Natuurlijk komt er dan ook wat geklets tussendoor. Is ook wel gezellig. Maar het allergrappigste is het afsluiten van een IM-gesprek. Dat doet denken aan het ophangen van de telefoon op 7-jarige leeftijd. Op het moment dat je zegt dat je ermee kapt roept de ander weer wat, en dan kabbelt het gesprek nog een poosje door, totdat iemand zegt: nu moet ik echt werken/eten/zwemmen/whatever hoor! Is goed, roep je dan. Ik spreek je later wel weer. Ja later, is dan het antwoord. Later, roep je weer. Ik moet nu echt weg, volhardt de ander. Zap! zeg ik, en sluit mijn scherm. Oh, daar floept het weer op: en fijne avond nog he?
Weet u nog? Aan de telefoon vroeger? Dat ging ook zo: Doei. Doei. Doei. Doei. Ik ga nu echt ophangen hoor. Ja, ik ook. Nou hang dan! Nee jij eerst. Nee jij. Tegelijk! 1, 2, 3... Hee, je hebt nog niet opgehangen. Jij ook niet. Maar nu hang ik op hoor, of jij het doet of niet. Doei. Doei...

geen tagline — donderdag 07 augustus 2003 – 11.49 — eén reactie


Klein vakantieleed

Frans heeft geen rijbewijs. Nu is mijn linkerarm veel bruiner dan mijn rechter...

geen tagline — woensdag 06 augustus 2003 – 18.04 — vijf reacties


Vakantiegeluk (1)

vakantiegeluk

geen tagline — dinsdag 05 augustus 2003 – 00.30 — twaalf reacties tags: ,


Welcome back!

Nou, dat was leuk toen ik terug kwam van vakantie... Harde schijf met daarop de website bleek overleden. Gelukkig had ik backups, en is er de Google cache. Nu maar eens aan de slag om het standaard uiterlijk van de pivot-beta naar smaak aan te passen. Het zal nog wel even duren voor alles hier naar mijn zin is.
De vakantie was leuk en fijn trouwens.

geen tagline — maandag 04 augustus 2003 – 12.38 — vijftien reacties tags: ,