Moblog

(thumbnail)

geen tagline — vrijdag 31 oktober 2003 – 22.56 — zes reacties


Twee biertjes

Toen de Koe de Koe nog niet was, maar Onni's Verjaardag dronk ik er eens een biertje met een vriend. Later, op weg naar huis, kwamen we er achterdat we niet betaald hadden: hij dacht dat ik... ik dacht dat hij...

De dag erna ging ik terug met een vriendin en vertelde dat ik die twee biertjes kwam afrekenen, dat het echt de bedoeling niet was geweest zonder betalen weg te lopen, dat ik had gedacht dat hij... dat hij had gedacht dat ik...Het meisje achter de bar was stomverbaasd. Dat was nog nooit gebeurd, dat iemand terugkwam om twee biertjes af te rekenen. Ze rekende de biertjes af, en bood ons toen een biertje aan. Van het huis.

geen tagline — vrijdag 31 oktober 2003 – 16.58 — negen reacties


Shit shit shit

Net nu we na de dood van mijn vader allemaal het idee kregen dat het beter ging. Net nu de pijn draaglijk werd. Net nu ik het idee had weer een beetje normaal te functioneren. Nu, net nu, horen we dat mijn broer leverkanker heeft. Niks meer aan te doen.Life sucks. Shit.

geen tagline — donderdag 30 oktober 2003 – 20.03 — 31 reacties


Maar wat?

Ik werk op de Bezuidenhoutseweg. In Den Haag. Rondom is het betaald parkeren. Niet zo duur, 1,10 per uur, maar met een maximum van twee uur tot twee uur 's middags. Als ik om 10 uur aan kom rijden gaat dat net, maar dan moet ik niet vergeten om 12 uur geld bij te gooien.Niet handig dus. Daarom parkeerde ik tot voor kort in het Haagse Bos. Een klein wandelingetje, maar da's niet erg.Sinds kort staan daar echter borden. Verboden te parkerenborden. De eerste keer had ik ze niet gezien. Heel netjes had het Haagse parkeerbeheer mij geen bekeuring gegeven, maar een briefje onder de ruitenwisser gedaan. Uit veiligheidsoverwegingingen was het niet meer toegestaan tussen 06:00 en 11:00 te parkeren in het Haagse Bos.Nu parkeer ik mijn auto aan het einde van de Theresiastraat, waar het nog gratis is. Voor zo lang als dat duurt natuurlijk. Maar ik vraag me toch af: wat gebeurt er toch in het Haagse Bos tussen 06:00 en 11:00 dat het juist dan onveilig is je auto er neer te zetten?

geen tagline — donderdag 30 oktober 2003 – 16.25 — drie reacties


Moblog

(thumbnail)

geen tagline — donderdag 30 oktober 2003 – 01.36 — drie reacties


Madrid

Nou ga ik alweer weg!

Naar Madrid dit keer, met mamalijn. Op 15 november.

Maar ik ken Madrid helemaal niet.Iemand tips?

geen tagline — woensdag 29 oktober 2003 – 23.15 — zeven reacties


Jaloers

"Met je potlood kun je meten", zei de tekenleraar. "Op die manier kun je goed in perspectief tekenen".Ik heb het nooit geleerd. Tekenen. Ik kan het gewoon niet. Alles wat ik probeer komt er schots en scheef uit. Dat komt natuurlijk omdat ik niet goed kijk. Of omdat ik het geduld er niet voor heb.Later, met Corel en Illustrator, maakte ik het een beetje goed. Net zo lang op de nodes klikken en slepen en draaien tot het mooi wordt. Maar dat is natuurlijk niet hetzelfde, al kan ik nu wel mooie logo's en folders maken.En weet je wat het is? Ik ben gewoon stikjaloers op al die mensen die het wel kunnen. Zoals ivet, of 10e, die mij weer vet vindt omdat ik een hoop moeilijke woorden over computers ken. Grappig is dat, je wil kennelijk toch wat je niet hebt.

geen tagline — dinsdag 28 oktober 2003 – 16.29 — acht reacties


Moblog

(thumbnail)

geen tagline — dinsdag 28 oktober 2003 – 16.23 — twee reacties


Kaasfondue voor Elmer, die mee Ramadant met zijn leerlingen

geen tagline — dinsdag 28 oktober 2003 – 13.55 — twee reacties


Moblog

(thumbnail)

geen tagline — maandag 27 oktober 2003 – 13.41 — twee reacties


Kaasfondue

Ik hou van kaasfondue. In Amsterdam kun je dat het beste eten bij Bern op de Nieuwmarkt. Maar het is ook goed zelf te maken.

Het is ook gruwelijk te verpesten. Ik heb -zowel bij mensen thuis als in restaurants en café's- vaak ontzettend vieze kaasfondue gegeten. Ik at kaasfondue met een vieze alcoholsmaak, met veel te veel knoflook, met cheddar, met waterige champignons, dikker dan goudkuipje, en ga maar door. En het is zo makkelijk!

Dus hier het recept dan maar, zodat ik van mijn lezers in elk geval lekkere kaasfondue voorgezet krijg ;-) Ik maak het met zo'n eenpersoonsflesje witte wijn, een beetje zoet, dat haalt het zoetige in de kaas naar boven. Erbij wel lekker droge witte wijn drinken...

lees meer...

— zondag 26 oktober 2003 – 23.17 — veertien reacties


Moblog

(thumbnail)

PSV-Ajax

geen tagline — zondag 26 oktober 2003 – 14.37 — eén reactie


Nou ja!

Het zal u opgevallen zijn dat ik geen ochtendmens ben. Bovendien is het weekend.Dus wat doe ik dan om kwart over zeven op de bank, klaarwakker?

geen tagline — zondag 26 oktober 2003 – 07.13 — tien reacties


Moblog

(thumbnail)

Lekker winterdrankje

----- — donderdag 23 oktober 2003 – 20.41 — geen reacties


hi ha hip!

Laatst was ik op een hip feest. Maar ik was helemaal vergeten dat er foto's gemaakt werden.

Vandaag kreeg ik ze opgestuurd. Dat was een fijne opsteker, nu ik grieperig en snotterig in m'n slaapzakje op de bank hang.

geen tagline — donderdag 23 oktober 2003 – 17.29 — elf reacties


Trouweloos

Ik verwaarloos u, ik weet het. Maar ik heb het zo druk.Er moeten computers gebouwd, zieken bezocht, wassen gedraaid, stoffen gezogen, klanten te woord gestaan, problemen uitgezocht, neuzen gesnoten...

Katten geknuffeld, keukens gepoetst, veters gekocht, vergaderingen bijgewoond, scripts geschreven, eten gekookt, fransen geknuffeld...En oh ja, ook nog werken.Maar 't komt goed hoor.

geen tagline — donderdag 23 oktober 2003 – 00.15 — acht reacties


Moblog

(thumbnail)

Voor Bob!

geen tagline — dinsdag 21 oktober 2003 – 14.37 — vier reacties


Moblog

(thumbnail)

Projectje: USB-stick bootable maken...

geen tagline — maandag 20 oktober 2003 – 16.11 — acht reacties


Gestrikt

Vroeger verkochten ze veters bij de Albert Heijn. Daar zijn ze mee gestopt. Wanneer precies weet ik niet, al een tijd geleden. Nou is het probleem dat dat niet mijn systeem inwil. Geen veters meer bij de Albert Heijn. En zo ben ik al een keer of 20 zuchtend, zonder veters thuisgekomen.Zo zonder veters, da's maar lastig. Tot voor kort kon ik terugvallen op gezellige rood-wit-blauwe feestveters die ooit eens als promotiemateriaal bij ik-weet-niet-wat gezeten hebben. Stapels had ik daarvan. Het zag er een beetje overmatig blij rechts-radicaal uit, maar mijn schoenen kreeg ik er fijn mee dicht. Sterk waren ze alleen niet, de feestveters braken nogal snel. Gelukkig waren ze ook erg lang, dus een beetje schuiven hielp nog.Maar nu. Mijn linker veter is nog verder gebroken. Hij zit nu in tweeen in mijn schoen. Op gaatjes vier een strik, en op gaatjes zes nog een. Geen gezicht. Vanavond toch even veters meenemen van de Albert Heijn...

geen tagline — maandag 20 oktober 2003 – 11.29 — veertien reacties


Moblog

(thumbnail)

Peper en zout

geen tagline — zondag 19 oktober 2003 – 00.23 — eén reactie


Moblog

(thumbnail)

Hip, maar naar goed Nederlands gebruik een echt HEMA-handdoekje.

----- — zaterdag 18 oktober 2003 – 01.33 — geen reacties


Hard of zacht?

Je hebt van die mensen die het liefst een halve fles wasverzachter door de handdoekenwas gooien. En dan de droger in, dan worden ze nog zachter.Ik niet. Ik droog mijn handdoeken op het rek. Ik was ze met gewoon waspoeder. Niks lekkerder dan onder de douche en je dan afdrogen met een beetje ruwe handdoek, die goed droogt. Zodat ik na het douchen een fijn schoon, roze vel heb. Hmmm.

geen tagline — vrijdag 17 oktober 2003 – 18.25 — veertien reacties


Open TV

Dit is gaaf. Altijd al een video willen maken om hem terug te zien op TV? In Amsterdam kan het! De lokale zender Salto biedt de mogelijkheid om eigengemaakte films te uploaden. Vervolgens worden ze uitgezonden.Whoa. Koel. Nu wil ik een videocamera!outloud (ook om reeds ingestuurde filmpjes te bekijken)

geen tagline — vrijdag 17 oktober 2003 – 14.12 — drie reacties


Bekentenissen

Duizenden. Zoals deze:I have been married to my wife for 8 years, but for the last 4 years have been having a passionate affair with her brother.

I love my wife, but she just cannot compete with what her brother can offer me.

I think I might be gay.
grouphug.us

geen tagline — donderdag 16 oktober 2003 – 22.06 — vijf reacties


Moblog

(thumbnail)

Nieuwe laptop...

geen tagline — donderdag 16 oktober 2003 – 16.00 — drie reacties


Zou het?

Ik voorspel dat het de nieuwe rage wordt: het tunneltje naar de Arc de Triomphe laten voor wat het is, en gewoon oversteken daar.Wat zal dat rijen foto's van waaghalzen opleveren!

geen tagline — donderdag 16 oktober 2003 – 13.52 — drie reacties


Moblog

(thumbnail)

Verkouden...

geen tagline — woensdag 15 oktober 2003 – 23.07 — eén reactie


Moblog

(thumbnail)

Weer thuis...

geen tagline — dinsdag 14 oktober 2003 – 22.23 — eén reactie


Kijk Aap:

Zo doe je dat!


de triomf van de triomphe

geen tagline — dinsdag 14 oktober 2003 – 13.22 — dertien reacties


Parijs

Mensen, Parijs is geweldig! Kleine cafeetjes, restaurants waar wijnfeesten georganiseerd worden, Indiaas eten in een overdekt straatje, veel mensen tegenkomen...En er pas na drie dagen achterkomen dat er een internetgeval in de lobby van het hotel staat :-)

geen tagline — zondag 12 oktober 2003 – 02.15 — vijftien reacties tags: ,


Moblog

(thumbnail)

Uit eten. Lange tafels, lekkerrr eten...

----- — vrijdag 10 oktober 2003 – 21.18 — geen reacties


en hop!

wij zijn weg! tot maandag!

geen tagline — woensdag 08 oktober 2003 – 17.43 — tien reacties


Moblog

(thumbnail)

Stik. 11 km file. Ik moet de trein halen!

geen tagline — woensdag 08 oktober 2003 – 16.14 — twee reacties


Moblog

(thumbnail)

Aap let op: Pringles in de aanbieding!

geen tagline — dinsdag 07 oktober 2003 – 19.24 — eén reactie


Plu

Ik ben het niet gewend. Een paraplu. Meegenomen parapluies laat ik steevast achter. "Waar is m'n plu" zit niet in mijn systeem.In de auto ligt een noodparaplu. Zo'n kleintje. Die ligt voor het grijpen, dus die pak ik af en toe wel van de achterbank. Maar het blijft onwennig. De receptioniste keek mij vanmorgen dan ook enigzins bevreemd aan toen ik kletsnat geregend binnenstapte met een opgevouwen pluutje in mijn hand.

geen tagline — dinsdag 07 oktober 2003 – 16.18 — negen reacties


Moblog

(thumbnail)

Vitaminen

geen tagline — dinsdag 07 oktober 2003 – 12.59 — twee reacties


Moblog

(thumbnail)

Euro introductiemunten (van inmiddels oneetbare chocola)

geen tagline — maandag 06 oktober 2003 – 18.24 — vijf reacties


lijn logt - niet!

En hoe komt dat?Door mijn Tungsten. Die maakt dat ik nauwelijks meer achter de computer zit.Door de nieuwe laptop, die maakt dat als ik achter de computer zit, daar hevig mee aan het pielen ben.En woensdag ga ik naar Parijs. Dan wordt er ook minder gelogd. Hebben jullie trouwens nog goede tips (Voor Parijs, niet om te loggen)?

geen tagline — maandag 06 oktober 2003 – 18.08 — dertien reacties


Moblog

(thumbnail)

Ronja en Bob

geen tagline — zondag 05 oktober 2003 – 19.19 — zes reacties


Moblog

(thumbnail)

Oud en nieuw

----- — zondag 05 oktober 2003 – 17.04 — geen reacties


Moblog

(thumbnail)

geen tagline — vrijdag 03 oktober 2003 – 18.09 — eén reactie


lijn doet aap na

lijn is blij. Vandaag was 'ie er. Mijn Palm Tungsten|C. Hij is mooi, hij is super, ik spring door het huis. Oeh oeh! Ah ah! Oengakaboengaaaaaaaaa!

geen tagline — donderdag 02 oktober 2003 – 22.09 — 21 reacties


Moblog

(thumbnail)

Voetbal...

geen tagline — woensdag 01 oktober 2003 – 21.56 — eén reactie