38°2 le soir

Ook hier griep.

----- — maandag 28 februari 2005 – 18.00 — geen reacties


Moord en doodslag

Niets menselijks is ook de beroemdheden vreemd. Gerrit Achterberg vermoordde zijn hospita, in Phil Spectors huis werd een lijk aangetroffen en Bernard Cantat, de zanger van Noir Désir, is in Litouwen veroordeeld tot acht jaar cel nadat hij in de zomer van 2003 zijn vriendin Marie Trintignant tijdens een dronken ruzie zó hard sloeg, dat ze een week later in een Parijs’ ziekenhuis overleed aan ernstig hersenletsel. En dan hebben we het nog niet gehad over bling-bling rappers, daar is geen bijhouden aan.

Niet anders dan de rest van de wereldbevolking dus. Maar de vraag dringt zich op of je daardoor niet anders gaat luisteren, lezen of kijken naar wat deze mensen gemaakt hebben als deze achtergrondinformatie ergens in je hoofd rondzwerft. Achterbergs gedichten worden er niet minder mooi van. Spector’s wall of sound blijft een muur van geluid. Maar toch. Als ik nu Le Vent Nous Portera hoor, denk ik toch da’s die vent die op een hotelkamer in Litouwen zijn vriendin tijdens een dronken ruzie zó hard sloeg, dat ze een week later in een Parijs’ ziekenhuis overleed aan ernstig hersenletsel.

Het blijft een wonderschoon liedje.

----- — vrijdag 25 februari 2005 – 14.27 — geen reacties


Draadloos ISDN

Mamalijn wil ook in huis draadloos bellen. Maar ze heeft thuis ISDN.
Niet dat dat nu nog ergens voor nodig is, maar terug naar POTS is duur
en onhandig: de KPN maakt dat zo onaantrekkelijk mogelijk :-(
Googlen op DECT en ISDN levert eigenlijk alleen maar _Gigasets_ op.
Iemand nog andere opties?

geen tagline — zondag 20 februari 2005 – 18.06 — eén reactie


In de war

Ik word niet alleen maar ineens vroeg wakker, of ga sporten. Nee, het is veel, veel ernstiger.

Vanmorgen om een uur of negen at ik al twee boterhammen met kaas. En zojuist: twee gebakken eieren, nog een boterham met kaas, en eentje met paté.

Om aan te geven hoe vreemd dat is, vertel ik u het volgende:


  • Ik ben een avondmens. Een verschrikkelijk avondmens. Op tijd op mijn werk komen, is al tien jaar een drama. Drie wekkers, en er nog doorheenslapen, dat idee. Niet dat ik niet blij ben met de plotselinge verschuiving van mijn ritme, maar kwart voor zeven op een zondagmorgen vind ik erg vroeg.

  • Sporten heb ik niet meer gedaan, of niet noemenswaardig, sinds ik in de derde klas van de middelbare school een briefje van de dokter versierde met de mededeling dat de lengte van mijn ligaturen intensief sporten niet toeliet. Sindsdien heb ik sporadisch wat gezeild, gedwongen aan fitness gedaan omdat mijn rug anders in zou storten, geraft en gedoken. Da’s alles. In de vijfde ben ik nog een keer op het matje geroepen door de conrector, omdat ik al het hele jaar niet gegymd had. “Nee,” zei ik. “Al twee jaar niet meer. Daar heeft mijn huisarts u indertijd een brief over gestuurd.” Nooit meer iets van gehoord. Ze wilden natuurlijk niet toegeven dat ze het frommeltje van een paar jaar daarvoor kwijt waren, en hebben het maar zo gelaten.

  • Eten doe ik niet veel. Ik ben wel dol op koken. Erg dol zelfs. Ik maak de lekkerste dingen. Maar meer dan muizenhapjes eet ik er niet van. Mijn eerste maaltijd van de dag is niet zelden het avondeten. Al zou je dat, met dat rare slapen van mij, ook als een warme lunch kunnen zien. Maar toch.

U snapt: al deze nieuwe gedragingen zijn me echt erg vreemd. Heel vreemd. En ik vertrouw het niet. Want ik ben heus niet ineens in een ontbijtend, sportend ochtendmens veranderd. Dat bestaat gewoon niet.

Ik ben er dan ook vrij zeker van dat, als ik morgenochtend een rondje om het Sarphatipark ga proberen, er een klein mannetje á la Twin Peaks voor mijn neus springt en roept: “Ha ha! Gefopt! Je bent helemaal geen ontbijtend, sportend ochtendmens!”

Nou, en daar raak ik dus allemaal een beetje van in de war. Vooral ook omdat ik ook al de hele tijd het aanrecht sta te boenen en spontaan de stofzuiger pak, soms.

----- — zondag 20 februari 2005 – 13.19 — geen reacties


Overdreven [Ritme (3)]

Maar de spierpijn is weg. Dat dan weer wel.

----- — zondag 20 februari 2005 – 06.50 — geen reacties


Yikes!

Spierpijn :-(

----- — zaterdag 19 februari 2005 – 12.48 — geen reacties


Dumb Blonde Chick

“Then there’s today’s Netherlands. The country that values its legalized prostitutes and drugs has little value for human life. Anyone can be murdered by their doctors at the request of family members. There is no requirement the patient’s condition be terminal or the suffering be physical. Thousands of innocents are euthanized each year at the request of greedy or neglectful spouses and family. The slippery slope has begun.”

Tssssk. Dumb Blonde Chick

----- — donderdag 17 februari 2005 – 12.54 — geen reacties


Lo and Behold!

Ik heb zojuist gesport.

shocking…

----- — donderdag 17 februari 2005 – 12.48 — geen reacties


Meta


  • Niemand wist hieronder te raden dat het om een amandelboom ging. En dat terwijl zo’n boom toch overal ter wereld waar het ’s nachts nooit vriest, voorkomt. De twee punten blijven dus onverdeeld.

  • Dat bewuste postje was het vijfhonderdvijfentwintigste postje alhier. Dat wil zeggen, het 525ste sinds ik opnieuw met mijn log begon na de grote crash van anderhalf jaar geleden. Dat maakt het getal 525 natuurlijk waardeloos, maar ja, het is zo’n mooi getal, 525.

  • Bij Hiram kunt u oudhollandsche oubolligheden verhaspelen tot subversieve versjes. Dat wist u wel, maar ik vermeld toch, omdat ik het zo leuk vind.

  • Volgens TPG Post duurt het 10 tot 12 dagen om een brief naar de overzeese gebiedsdelen (is dat nu geen mooie uitdrukking?) te krijgen, maar uit niets blijkt dat het twee-en-een-halve week geleden verzonden pakje ook aangekomen is.

  • Leest Meta de Vries op zaterdag en zondag nog de Wat zullen we vandaag weer eens doen tips voor op de radio?

----- — dinsdag 15 februari 2005 – 16.40 — geen reacties


Op IRC:

(10:25:44) Stynx: Een goede morgen lijn, nog een hele oude DEC Alpha hebben? Kan heel prima dienen als verwarming.

----- — maandag 14 februari 2005 – 10.26 — geen reacties


Ritme (2)

“Mijn ritme is stuk,” klaagde ik tegen de mensen. “Ik val maar niet in slaap, en als ik dan in slaap val, is het veel te laat, en lig ik tot ver in de middag te ronken. Dat vind ik niet fijn.”

En nu word ik al een paar dagen tussen zeven en negen wakker. Dan ga ik er uit. Meestal schrikt mijn lijf zo van dat vroege opstaan, dat ik mijn ogen niet open kan houden. Dan kruip ik ergens in de middag mijn bed weer in. Maar ik ben wel al een week op normale mensentijd wakker! En vandaag, vandaag blijf ik ook wakker. Want ik moet om half twee bij de fysio zijn, in plaats van de normale negen uur ’s avonds. En daarna ga ik naar mijn pasgeboren petekind. En die houdt me wel wakker! O zo!

----- — maandag 14 februari 2005 – 10.21 — geen reacties


Boerenkool

Merel d’r schuld!

----- — zondag 13 februari 2005 – 21.15 — geen reacties


Nog eentje dan...

Haha, ik weet niet wat jullie, mijn lezers, ervan vinden, maar dat vragen stellen vind ik zelf wel leuk. Sterker nog: dat ga ik vaker doen. En dan deel ik er punten bij uit. Deze is nogal simpel, dus hij gaat voor twee punten: onder wat voor een boom zit ik hier te lachen?

maar wat is dat dan?

Over de vorige vraag: dat is een tata (casaspider: 5 punten). Of, als je een reisgids erop naslaat, een tata somba. Het is een type huis (Ruben: 3 punten) dat je alleen maar vindt in een gedeelte van de Atakora, in het Noordwesten van Benin. De huisjes zijn bijzonder klein, maar het gebruikte materiaal (leem, modder) houdt ze vanbinnen verbazingwekkend koel.

De tata is een huisje met drie of meer “torens” en een buitenwand. Als je naarbinnenloopt, door de eerste toren, merk je dat dat de stal is voor de schapen (Sorry Eliane, soms zien schapen er bijna uit als geiten, maar let op de oren, daar zie je het aan!). Op de binnenplaats wordt gekookt, en bovenop kan je rondlopen. In de torens wordt water en graan opgeslagen, en in één van de torenkamertjes wordt overnacht. Heel Afrikaans, met de hele familie op een stukje van vier vierkante meter. Ik werd er lichtelijk claustrofobisch van. Of laat dat lichtelijk maar weg, eigenlijk.

Tata’s zie je nooit dicht bijelkaar. De eigenaar van de afgebeelde vertelde ons dat de huisjes op “een speerworp afstand” van elkaar staan. Wij dachten dat ze in de Atakora wel heel behendig met de speer moesten zijn, of dat de afstand meer te maken had met het bezit van geweren. Want zó ver staan ze wel uitelkaar…

----- — zaterdag 12 februari 2005 – 01.04 — geen reacties


And now for something completely different...

Tsja, je kunt natuurlijk ruzie gaan maken over silly questions, maar dat is helemaal niet leuk. Daarom voor deze vrijdag wat anders. Het is vast rustig op het werk. Of niet, dan heb je wat afleiding nodig. Of misschien ben je wel vrij (Wat doe je dan achter die computer? Hop! Naar buiten! Of is het slecht weer?)

Een andere silly question

Gewoon om op te lossen. Ben je weer een poosje zoet.

Deze foto maakte ik op één van mijn reizen naar Afrika. Het is een lemen gebouwtje, in een hele speciale stijl die je maar in een klein gebiedje vindt.

maar hoe heet het?

Maar hoe heet zo’n bouwsel eigenlijk? En waar dient het voor?

----- — vrijdag 11 februari 2005 – 01.54 — geen reacties


Commentspam

Pfoe…

Ook een beetje bijgekomen van afgelopen weekend? pivothosting plat, op veel sites de comments maar uit…

Marco van de pivot blacklist kwam met een hele silly oplossing: de silly question hack. Vanaf nu dus een vraagje beantwoorden als je een commentje wilt spammen. Simpele oplossing, maar o zo effectief. [maakt lange neus naar commentspammers]

----- — donderdag 10 februari 2005 – 00.26 — geen reacties


Fotogalerij

Voor mensen in een Nieuw Huis kun je altijd wel een kadootje bedenken natuurlijk, maar we hebben nu juist alle troep achtergelaten op de Dusartstraat. Daarom vragen we aan iedereen hetzelfde: een zo klein mogelijk lijstje met daarin een foto van jezelf. Mag je meteen ophangen nadat je je jas uitgedaan hebt :-)

En nu staat hier een fantastisch rijtje fotolijstjes. De prijs voor het kleinste lijstje gaat naar Charlotte, op de voet gevolgd door Irene. Het meest extravagante lijstje werd geleverd door Bob, alhoewel Hille en Stefan daar zeker ook voor in aanmerking dachten te komen — en terecht. De vreemdste foto is van Breek, die een jachtluipaard aait, volkomen op zijn gemak.

----- — zondag 06 februari 2005 – 23.03 — geen reacties


Raad eens?

Felicitaties in de reactiedinges!

geen tagline — donderdag 03 februari 2005 – 00.00 — eén reactie


nerdy linklijst (3)

En de top 3 dan? Vroeg ivet.

Pfff. Dan moest ik dus: veld 4 en veld 5 in één keer matchen, eventuele http:// dingetjes aan de voorkant weghalen, /’s aan de achterkan weghalen, dan sorteren, tellen, unieke records tellen, en dan de boel nogmaals sorteren, dit keer op de geturfde aantallen.

En eigenlijk vond ik dat het gebruik van files om tussentijds de resultaten op te slaan, een beetje cheap was. En dat het doorzoeken van alle mailboxen in plaats van alleen de lijnlogtboxen ook niet helemaal in de haak was. Dus eens even verder gefrot, en zie waar ik op uitkwam:

grep -r "url: .*" .*.lijnlogt/cur |awk -F "url: " '{sub (/http:\/\//,"",$2); sub (/\/$/,"",$2); print "\"" $2 "\":http://" $2}' |egrep -v '(\"\")' |sort |uniq -c |sort -n |awk '{print $2 " (" $1 ")"}'

(ja, dat is één regel :-))

Maar goed, daar kwam dus weer een lange, lange lijst uitrollen, waarvan ik hier de top 10 (van 10 tot 1) geef, al was het maar omdat ivet daarin op 4 staat, en dat zou toch lullig zijn, als ze niet genoemd werd in het lijstje dat eigenlijk haar idee was… Ere wie ere toekomt!

cockie.org (44)

www.charlottesweb.nl/web (47)

merelroze.com (52)

www.sneeuwblind.nl/weblog (58)

blog.lachicamerengue.com/weblog (92)

www.ellingmann.com (92)

ivet.hornstra.com (102)

log.komma.net (105)

www.baviaan.net (141)

www.timmietv.nl (146)

----- — woensdag 02 februari 2005 – 19.19 — geen reacties


nerdy linklijst (2)

Voor alle ijdeltuiten: hier het resultaat van

grep -r “url: .*” .*/cur |cut -d : -f 5 |grep -v http |sort |uniq > lijnlinks2

Viel me wel een beetje tegen dat het niemand opgevallen is dat ik ook veld vijf moest hebben… (dat zijn er wel een stuk meer trouwens)

acnaib.web-log.nl

amiek.web-log.nl

arthur.is.verweg.com

assiewam.blogspot.com

attu.blogspot.com

bijzinnen.com

bje.nu

blauwoog.linktips.nl

bliss.punt.nl

blog.lachicamerengue.com/weblog

blog.xinit.cx

blokje.blogspot.com

braintags.com

caal.net/boomhut

casaspider.blogspot.com

charlottesweb.nl/web

cockie.org

debsel.nl

defilmvanalledag.blogspot.com

defreek.web-log.nl

dezonschijnt2.blogspot.com

dhromed.pliv.com

diekemorpurgo.tk

dille.ath.cx

eamelje.net

elisabeth.web-log.nl

enzovoort

ergernis.blogspot.com

esenes.2ya.com

evos.org

eyeball.web-log.nl

femster.nl

fileunder.blogspot.com

fragment.nl

frank.rollebol.com

geespot.web-log.nl

gertjan.kole.info

goodnews.nl.nu

groenekhmer.nl

halfhide.blogspot.com

hansb.blogspot.com

hein.albeda.net

hetkleinezicht.blogspot.com

hiram.nl/ipsedixit

home.hetnet.nl/~tieske/journaal.html

homepage.mac.com/didotcicero/iblog

homepage.mac.com/rhuigen/iblog

home.planet.nl/~peet2889/weblog/sillyfish.html

home.tiscali.nl/pieke

honeybun.nl/log.php

idea.atomicvoid.net

ientje.blogspot.com

ikzegnog.web-log.nl

incognitootje.web-log.nl/index.log

isabelleboard.blogspot.com

ivet.hornstra.com

jeroensangers.com

jnnk.homeip.net

jochwen.babbelt.nl

jult.net

keppe.web-log.nl

kerstman.web-log.nl

knurpslog.com

knurpslog.noblespirits.com

kuikentje.blogspot.com

leez747.blogspot.com

leinonlein.blogspot.com

lesingequirit.web-log.nl

liefdagboek.blogspot.com

log.komma.net

log.krak.nl

log.pomtiedom.com

lokje.martinebeernink.nl

lordrich.com

low.jimmyhat.nl

maaike.schrijft.nl

majesticmoose.net

mariekefotografeert.web-log.nl

members.chello.nl/e.schukking/Edwin/blogger.htm

memorabele.web-log.nl

merelroze.com

merelvanveen.web-log.nl

mooigeschreven.blogspot.com

morg.nl

niets.com

nordstyle.web-log.nl

ohwhen.typepad.com

oknarb.web-log.nl

olgajournaal.web-log.nl

ongevraagdadviesbureau.web-log.nl

on-no.net

pasula.web-log.nl

photolog.kraker.de

pieke.web-log.nl

pietjepositief.nl

pomtiedom.com

posterestante.org

prutslog.blogspot.com

puckspodium.com

rabbitonthe.web-log.nl

robbinson.web-log.nl

robenesther.nl

rommelhok.com

rotterdamned.com

rr.sodutch.com

rubriek.web-log.nl/index.log

sanne.kamst.com

scheermes.blogspot.com

stereo.pitas.com

sudesh.nl

sushi.punt.nl

terrebel.blogspot.com

timmietv.nl

t-jo.nl

toblijn.web-log.nl

tom.etty.nl

toronto.web-log.nl

tuuur.drunkmenworkhere.org

uberhaupt.nl

vanduijn.com

verbaljam.nl

volgspot.blogspot.com

waarwasik.blogspot.com

watnou.com

weblog.boekenwurm-en-pleeg.nl

weblog.fourpets.net

weblog.kevinnugter.nl

weblog.noviomagum.com

weblogs.bnn.nl/maria

weblog.vryage.net

webplaza.pt.lu/ivvessem

webplaza.pt.lu/~ivvessem

wholelottawoman.web-log.nl

wintertijd.org

woningnood.mine.nu

ww.elkedagrust.nl

www.10e.nl

www.20six.nl/absint

www.20six.nl/Stracci

www.aangespoeld.nl

www.actiereactie.com

www.ajmberg.nl

www.alper.nl

www.amersfoortcentraal.nl/pivot/entry.php?id=37#body

www.amsterdamcentraal.nl

www.amsterdamcentraal.nl/>

www.amsterdam.pvda.nl

www.amsterdam.pvda.nl/log.php

www.amsterdam.pvda.nl/nieuwsbericht/1423

www.arjansalomons.nl

www.artisartis.nl

www.babbelforum.nl

www.bambie.nl

www.bareuh.nl

www.basketti.net/weblog

www.bastard-inc.com

www.beamerspecialist.nl

www.beijerbacht.nl/weblog

www.bicat.net

www.biermana.org

www.bje.nu/blog

www.blauwoog.com

www.bletro.nl/martin/pivot/new_weblog.php

www.bletro.nl/martin/tinmar

www.brainstormbureau.nl/kunstbar.html

www.bronco.nl

www.bubscatlog.nl

www.camarados.com

www.canadianlabels.net

www.charlottesweb.nl

www.charlottesweb.nl/web

www.cheapest-viagra-on-line.co.uk

www.christianen.net

www.chriztelijk.nl

www.ciiid.nl

www.claver.nu

www.claverproductions.org

www.clubepil.com

www.coengeelhoed.nl/blogger.html

www.constantinopel.nl

www.craniums-hersenpan.nl

www.cremerplein.nl

www.daams.nl/d

www.darwin.web-log.nl

www.davidbaakman.nl/weblog

www.davidrietveld.nl

www.davidrietveld.nl/pivot

www.dendriet.nl

www.dendriet.nl/log

www.dertig.com

www.dezonschijnt.nl

www.ditadres.com

www.drijverweb.nl

www.dse.puur.nl

www.dubbelendwars.nl.nu

www.dwerg.net

www.edwinek.com

www.eisema.com

www.ekid.nl

www.elkedagrust.nl

www.ellenweb.com

www.ellingmann.com

www.ermens.net

www.erzulieslog.com

www.fietsgigant.com

www.filmvanalledag.nl

www.frietwagdbankje.com

www.geenzorg.org

www.gemm.nl

www.geocities.com/vertelhetverder

www.gspot.web-log.nl

www.gvb.nl/reisinfo/index-erratumdrboek.htm

www.hasslerenterprises.org

www.hello-again.com/blabla

www.hello-again.nl

www.herawati.com

www.heuvelachtig.nl

www.iblog.dk/nldk

www.indischebuurt.nl

www.jelmer.info

www.jeroen.com/weblog

www.johnschop.nl

www.junoblaauw.nl

www.kalphonius.nl

www.kiek.org

www.knurpslog.com

www.koenbakx.com/blog

www.kuikentje.nl

www.ladefense.fr

www.letempsdevivre.nl/log

www.letterluck.nl/weblog

www.letterluck.nl/weblog.php

www.LeugenAars.tk

www.luben.nl

www.maanzand.be

www.magikeven.nl

www.majadebij.nl

www.majrim.nl/pivot

www.manonvandergarde.nl

www.met-k.says.it

www.metk.web-log.nl

www.michelstaal.com

www.middlecay.org

www.miwian.nl

www.morpurgo.nl

www.neneh.nl

www.netlemon.nl/wdnb

www.netsensei.nl

www.nijmegencentraal.nl/over/correspondenten.php#martijngrooten

www.nijmegencentraal.nl/over/correspondenten.php#martijnvet

www.nsvdenhaag.nl/terence

www.nsvdenhaag.nl/thelifeof

www.nznl.com/detslife

www.oerwouter.dds.nl

www.ohjajoh.com

www.oost-watergraafsmeer.nl/asp/page.asp?id=i000688&alias=oost

www.outloud.salto.nl

www.owwlille.be/jelle

www.paulsinnema.nl

www.phys.uu.nl/~uvvn/weblog

www.pieuwvogel.com

www.pinksoup.nl

www.polyfinario.nl/blog

www.queenfortheday.mailons.nl

www.reciprook.nl

www.reinier.biz/weblog

www.renesmurf.nl

www.rickdekikker.com

www.rikvanderhelm.nl

www.robenesther.nl

www.rolandow.com

www.sanderspies.nl

www.schleeper.nl/log.php

www.schlijper.nl

www.sebje.nl

www.serendips.org

www.sextoysexvideos.com

www.sextoyssexvideos.com

www.snotverjeppie.com

www.sobeautifulandfaraway.com

www.soiledmypants.com

www.spiderwebservices.nl/thegoldengirlsquotes

www.stevenbron.nl

www.superolog.nl

www.tekstraket.com/weblog

www.tikfout.nl/weblog

www.timmietv.nl

www.tussenpozen.com

www.vanderknokke.nl/mt

www.vandervlies.com

www.vandervossen.net

www.vanduijn.com

www.vanrongen.nl/weblog

www.vanrongen.nl/webog

www.van-waveren.nl

www.verbaljam.nl

www.vindjeonline.nl/tvlog

www.vitamine-t.nl

www.voornamelijk.nl

www.weblog.miwian.nl

www.webvervuiling.nl

www.wellerlooi.net

www.wernertoonk.nl

www.wernertoonk.nl/tekst/item.asp?id=1000565

www.wieland-vd.demon.nl

www.woordenaar.nl

www.xelca.nl

www.xinit.cx

www.yokaverbeek.nl

www.zebralog.nl

www.zeekomkommer.nl

www.zerohero.nl

www.zijperspace.nl

xiffy.nl/weblog

yadayadayada.nl

yanne.typepad.com

zeppoos.blogspot.com

----- — dinsdag 01 februari 2005 – 23.49 — geen reacties


nerdy linklijst

Eigenlijk ben ik een beetje laks. Te laks om mijn linklijst bij te werken. Dat komt: die linklijst is er vooral voor mij. ‘t Is een soort springplank vanwaar ik alle sites die ik lezen wil kan bereiken. Dus ik pas hem nooit aan. Of bijna nooit, dat is. En dat terwijl er mensen zijn die naar mij linken. Of die braaf elke keer hun linkje achterlaten bij een commentaar.

Nu komt dat met die mensen die naar mij linken best goed. Die zijn terug te vinden in de statistieken, of in de referrerlijst. Maar die mensen die hun linkje hier steeds maar invullen, die worden eigenlijk nooit genoemd.

Dus deed ik:

cd Maildir
grep -r "url: .*" .*/cur |cut -d : -f 4 |grep -v http

|sort |uniq > lijnlinks en toen
awk '{print "\"" $1 "\":http://" $1}' lijnlinks > lijntextiel
en als je op “lees meer” hieronder klikt, vind je wie er sinds juli 2003 een linkje heeft achtergelaten.

Leuk, dat linux :-)

bijstand.bravejournal.com

christianen.net

dekleineman.tk

eamelje.net

inhetnederlands.blogspot.com

jansen@hotmail.com

leukedingendoen.web-log.nl

lexy.web-log.nl

marleengeert.skynetblogs.be

merelroze.com

olgajournaal.web-log.nl

outloud.salto.nl

pippin.nl

relcamera.tk

www.20six.nl/absint

www.20six.nl/mariolinos

www.ajmberg.nl

www.amrbegeleiding.nl

www.amsterdamcentraal.nl

www.amsterdam.pvda.nl

www.aukje.net

www.baluw.nl

www.bareuh.nl

www.bartsnel.nl/log

www.basverbeek.nl

www.baviaan.net

www.beelen.net

www.beestjesfansite.come2me.nl

www.berta.web-log.nl

www.bonton.web.log.nl

www.brainstormnow.nl

www.bw14.net

www.camarados.com

www.camarados.nl

www,chello.nl

www.christianen.net

www.ciekee.com

www.coert.com

www.computerblondie.nl

www.dekleineman.nl.nu

www.dekleineman.tk

www.dendriet.nl

www.digidoka.org

www.doordraven.nl

www.dop.nu

www.dse.nl/~sarana

www.duvekot.ca/eliane

www.eenbeetje.nl

www.eenbeetje.tk

www.eljapolak.nl

www.elkedaganders.nl

www.ellingmann.com

www.elmerroze.nl

www.elswhere.org

www.ergonomie.nl

www.fijneten.nl

www.footballranking.com

www.forums.marokko.nl

www.fotowillem.com

www.gc-robyn.tk

www.geenzorg.org

www.geocities.com/chotee83

www.hetbierglas.nl

www.hetoosten.nl

www.hornstra.com

www.iamzero.nl

www.isabelvertelt.nl

www.jereinsteonzin.nl

www.jessi.nl

www.jnnk.nl

www.junoblaauw.nl

www.kareljansen.com

www.kevinnugter.nl

www.kiek.org

www.kindertent.nl/yvoo

www.krijnonline.com

www.kuess.nl

www.log.webkast.nl

www.maartentip.nl

www.macsummum.nl

www.magikeven.nl

www.majadebij.nl

www.marinalog.web-log.nl

www.mennonicolai.nl

www.mentrum.nl

www.merelroze.com

www.militantislammonitor.org

www.missmanhattan.web-log.nl

www.mmchoice.nl

www.muffie.nl

www.musettablaauw.nl

www.mypointofview.nl

www.niky.nl

www.nordstyle.nl

www.onnobruins.nl

www.opendegrachten.nl

www.pears.nl

www.pixidixi.nl

www.polliesposse.nl

www.remcoboas.nl

www.renesmurf.nl

www.reuvekamptamtam.nl

www.rikvanderhelm.nl

www.rikvanderhelm.nl/daktuin

www.robsteenbergen.nl/word.log.html

www.ruigron.com

www.sargasso.nl

www.sjoerd.net

www.slimbekeken.com

www.smoel.nl

www.sneeuwblind.nl/weblog

www.spockspot.com

www.stadspas.nl

www.stationseiland.amsterdam.nl

www.tarzanboomverzorging.nl

www.thefreeze.nl/hans

www.tikky.nl

www.twinblog.com

www.twweet.blogspot.com

www.tylani.blogspot.com

www.vandervlies.com

www.vue-royale.nl/weblog

www.welman.net/weblog

www.wendyschoenaker.nl

www.wernertoonk.nl

www.wiet-kweken.tk

www.wijn.nl

www.zezunja.nl

----- — dinsdag 01 februari 2005 – 00.56 — geen reacties