Spikes!

spikes

(met dank aan stynx)

bang voor spinnen? niet klikken! — woensdag 31 mei 2006 – 15.58 — tien reacties


Bikkels

zij reden 105 kilometer!


Deze bikkels reden vandaag 105 kilometer. Er werden ook afstanden van 90, 125 en 160 kilometer gereden. De winnares van die laatste deed daar een uur of twaalf over, inclusief vijf verplichte stops van 30 of 45 minuten. Tijdens die stops worden de paarden steeds gecontroleerd door een team van dierenartsen. Wij zaten rustig op de hei en noteerden de doorkomsttijden.

Meer foto’s hier

wat een mazzel: nauwelijks nat geworden — zaterdag 27 mei 2006 – 23.26 — drie reacties


Hyves

Dit stukje van Bob over Hyves had van mij kunnen zijn. Ook ik zat bij Orkut en Friendster en Breedster (ik ben geen meeloper hoor, echt niet). Waarvan die laatste absoluut het leukst was trouwens. En zorgde voor de meest spontane contacten, ook.

Onlangs ging ik toch overstag. Ik was de enige in de kantoortuin zonder Hyves, en dan kun je niet meer meepraten op het werk he?

En ja, het is net als Orkut en Friendster. En Breedster was leuker, zij het wat minder uitgebreid. Maar er is één groot voordeel aan Hyves: je kunt er oude schoolgenoten vinden, mits ook hyvers enzovoort. En dat is wel heel leuk, sinds een gratis account bij schoolbank zo’n beetje helemaal niet handig meer is.

Dus. Nou ja. Ook ik.

your friendz are my friendz — vrijdag 26 mei 2006 – 14.17 — vijf reacties


I got more than I asked for

Komend weekend ben ik vrijwilliger bij de Fasna Trail.

Op mijn vrije dag vroeg aantreden is niet mijn sterkste punt, dus de organisatie is zo lief geweest mij pas om half tien in te zetten. Desondanks kreeg ik een beetje de bibbers bij het idee de afstand Amsterdam — Ermelo af te leggen op een tijdstip dat normaal doordeweeks al te moeilijk voor me is, dus vroeg ik om een plekje op de camping, waarvan er een aantal zijn gereserveerd voor vrijwilligers.

Daar heb ik nu een beetje spijt van.

het weer van donderdag 25 mei tot en met maandag 29 mei

brrrrr — woensdag 24 mei 2006 – 16.48 — vijf reacties


Er is er een jarig, hoera hoera!

Atlas, 6 jaar en 364 dagen


7 jaar alweer.

Dat kun je wel zien dat is hij... — dinsdag 23 mei 2006 – 00.22 — twaalf reacties


Schaamteloos...

Gejat van Bob

Klik en klik en klik en klik…

Kopje warme cocolademelk, iemand? — maandag 22 mei 2006 – 01.21 — twee reacties


Opgeruimd staat netjes

Vuilniszak


Je auto een beetje netjes houden, is nog een hele opgave.

Voor wat centen koop je bij een doe-het-zelfzaak of een auto-onderdelenketen een systeempje waarmee je een zakje aan een op de middenconsole bevestigde houder kunt hangen. Speciale zakjes natuurlijk, want dat levert de fabrikant extra geld op.

Ik hang gewoon een plastic tasje aan de sluiting van het dashboardkastje. Werkt prima, en nu slingeren er geen parkeerbonnetjes, snoeppapiertjes, lege sigarettenpakjes en enveloppen meer rond. Ook puilt de asbak nooit meer uit.

Wat er nog wel rondslingert zijn een showhalster, singels, een zadeldekje, een kaartenboek van Frankrijk, dakdragers en drie rollen Sinterklaaspapier.

nu nog door de wasstraat — dinsdag 16 mei 2006 – 10.21 — elf reacties


Ja ja ja

Ik weet het wel. Er moet een nieuw stukje.

Maar ik heb een serieuze aanval van geluk, en, laten we wel wezen, dat is erg saai.

Mijn werk is leuk, mijn langpootkonijn is lief, en tenzij u elke dag postjes wil lezen over hoe leuk het is dat het lpk staat te hinniken bij het hek als ik aankom, heb ik niet veel te vertellen. Volgens Sargasso heb ik gebrek aan inspiratie, maar dat is natuurlijk al een hele stap vooruit van de identiteitscrisis die mij daarvoor teisterde.

Volgens Sargasso dan he? Want er is helemaal geen crisis. Het gaat juist erg goed. En dat is fijn maar saai. Of zei ik dat al?

Atlas

crisis? what crisis? — maandag 15 mei 2006 – 14.11 — dertien reacties


I can see the connection

Is het een hoax zoals sommigen zeggen? Shelley the Republican?

Ik weet het niet. Het eerste postje is van 17 november, en de eerste commentaren van 1 december. Da’s wel erg lang voor een hoax. Vooral omdat de site pas in tweede helft van vorige maand opgepikt werd, toen Shelley’s co-writer Tristan een hilarisch slecht artikel schreef over de gevaren van linux.

Tristan komt uit Tuttle, Oklahoma. Wacht eens even, waar heb ik die naam toch eerder gehoord? Oh ja! Tuttles City Manager, Jerry A. Taylor, maakte een maand eerder al diepe indruk met zijn dreigement de FBI op CentOS af te sturen.

En nu vraag ik me af: zouden ze elkaar kennen? Tristan en Jerry? En zou een IT’er met clue het nog durven zeggen, als ‘ie uit Tuttle komt?

I'm a graduate from IT University Tuttle, Oklahoma — dinsdag 02 mei 2006 – 12.58 — twaalf reacties