Maan

Ik had het nog nooit gezien, een volledige maansverduistering. Jammer dat je het hier in de stad niet echt donker ziet worden en dat er net een wolk voor de bijna verduisterde maan is geschoven. Maar fascinerend om te zien hoe de maan hapje voor hapje verdwijnt.

luna! — donderdag 21 februari 2008 – 03.16 — geen reacties


Oudedagsvoorziening

Van André Rouvoet mogen we wel wat meer kinderen maken, dat kan helpen om de kosten van de vergrijzing op te vangen (zie nu.nl).

Ik stel voor dat we dan meteen de AOW afschaffen. Als we maar genoeg kinderen hebben, is er altijd wel eentje die voor ons wil zogen, later. Om de kosten van de vergrijzing nog verder te drukken, stel ik ook voor dat we de gezondheidszorg nog verder ontmantelen. Vooral de thuiszorg en de huisbezoeken en dat soort zaken. Al die kinderen moeten wel wat te doen hebben natuurlijk.

Kinderen als oudedagsvoorziening, wat een bril-jant idee! En als we dan toch aan het bezuinigen zijn: veel meer dan de officiele ondergrens van 1 dollar per dag hoeven ze ook niet te verdienen toch? Want we weten allemaal dat dit een reuze effectief en efficiënt model is, dat al jaren met succes wordt toegepast in landen als Benin, Kameroen, Mozambique, India, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Als extra effect wil ik nog wel even aanstippen (wat een geweldig woord is dat toch) dat de te verwachten ecologische voetafdruk van al die zorgkinderen (geen zorgenkindjes hè?) ervoor zal zorgen dat het toch al ontoereikende voedselareaal op aarde naar verhouding nog wat kleiner zal worden. Lossen we ook meteen het obesitasprobleem in het Westen op.

Ik vind het jammer dat het altijd anderen zijn die met zulke doordachte plannen komen. Ik buig mijn hoofd deemoedig.

sjongejongejonge — dinsdag 19 februari 2008 – 12.28 — vier reacties tags:


AngelMassive Attack - Angel

... — dinsdag 12 februari 2008 – 23.47 — geen reacties


klotewordpress

Eerst zit er een exploit in, vervolgens doe ik een upgrade en verschijnen er alleen maar postjes van 2006 op de voorpagina.
Ik ga maar weer eens terug naar Pivot

grrrrmbl — maandag 11 februari 2008 – 00.30 — tien reacties tags: ,


Het is lente

Zojuist sloeg ik de eerste mug dood. OK, het was een slome grote, dus waarschijnlijk eentje die de winter slapend heeft doorgebracht, maar toch.

waar blijft die ene zwaluw nou? — zondag 10 februari 2008 – 00.06 — eén reactie tags:


Django ReinhardtMet twee vingers he?
Let maar op :)

... — zaterdag 09 februari 2008 – 15.37 — geen reacties


Woody's

Nog nooit in zo'n foute tent geweest.

aaaaaargh! — zaterdag 09 februari 2008 – 01.58 — geen reacties tags:


Chocolate MooseIk blijf er om lachen

bork bork bork — maandag 04 februari 2008 – 18.20 — twee reacties